Probeer het uit: KlikM ons handige kliksysteem

Probeer het uit: KlikM ons handige kliksysteem

KlikM

Probeer het uit, Klikm, ons handige kliksysteem zodat u geen last meer hebt van wegwaaiende zakken.

Steeds meer Nederlanders scheiden hun plastic verpakkingsafval van het restafval. Doordat het plastic afval weinig weegt, waaien deze afvalzakken gemakkelijk over straat hetgeen tot gevaarlijke situaties, een vervuild straatbeeld en veel ergernis kan leiden.

De KlikMkliksysteem

is een eenvoudig klemsysteem waaraan de lusjes van de afvalzakken snel geklikt kunnen worden. De ophaaldienst kan de afvalzakken eenvoudig en centraal inzamelen.

Afvalzakken aan de straat

In veel gemeenten wordt het plastic verpakkingsafval op vaste tijden door de ophaaldienst ingezameld. De inwoners van deze gemeenten zetten de Plastic Heroes-zakken dan aan de straat.
Doordat het plastic verpakkingsafval weinig gewicht heeft, waaien deze afvalzakken gemakkelijk over straat wat tot zeer gevaarlijke situaties leidt. De stapels plastic zakken vervuilen daarnaast ook nog eens het straatbeeld wat tot veel ergernis leidt.

Oplossingklikm

Dankzij de KlikM is een einde gekomen aan al deze ongemakken. Het is een klemsysteem dat bevestigd wordt aan (lantaarn)palen door middel van een RVS band. Hieraan zit een klem waaraan de lus van een Plastic Heroes-afvalzak geklikt kan worden.
De KlikM is een beschermd, kindvriendelijk en hufterproof product. Door middel van een RVS band wordt de KlikM stevig bevestigd aan elke vierkante of ronde paal, maar het klemsysteem is ook geschikt voor andere objecten.

Dit zorgt voor een veiligere situatie en kostenbesparing in bijvoorbeeld woonwijken, maar ook op sportvelden, tijdens evenementen, in recreatiegebieden en op campings.

Doordat alle Plastic Heroes-afvalzakken centraal verzameld worden, kan de ophaaldienst efficiënter te werk gaan. Dit levert een enorme tijdbesparing op. Deze tijdbesparing is verantwoordelijk voor een grote kostenbesparing.

Er is keuze uit diverse kleuren!
De KlikM is in oranje en grijs altijd op voorraad. Daarnaast is het ook leverbaar in elke andere gewenste kleur.

Kortom: veilig en tijdsbesparend voor consument en gemeente.

Klik hier voor meer informatie over KlikM.