Probeer het uit, een SCULPTURIA beeldhouwwerk

Probeer het uit, een SCULPTURIA beeldhouwwerk

Op zoek naar een beeld voor in huis of in de tuin! Ik, Ria Mentink van Sculpturia, maak beelden van speksteen, albast, serpentijn en marmer, ze zijn zowel abstract als figuratief.

Iets over mezelf:

Mijn naam is Ria Mentink, jarenlang ben ik op zoek geweest op het creatieve vlak naar iets wat bij mij paste. Tijdens een workshop beeldhouwen is mijn interesse en enthousiasme voor stenen ontstaan.

Ik werk met speksteen, albast, serpentijn en marmer. Ik heb geen speciaal doel of ideaal, ik werk zowel abstract als figuratief. Bij het zien van een steen ontstaat in mijn hoofd een beeld dat ik wil gaan maken.
Al doende vormt het beeld als vanzelf onder mijn handen.

Het bezig zijn met het vormen van de beelden geeft mij ruimte, vrijheid, ontspanning en geeft vooral nieuwe energie. Even weg in mijn wereld.

Ik hoop door het exposeren van mijn werk aan andere mensen een stukje van mijzelf te laten zien en eventueel te inspireren om zelf creatief bezig te gaan.

Graag tot ziens!

Klik hier om een mooi beeld uit te zoeken of laat je inspireren om zelf creatief bezig te gaan door deel te nemen aan een workshop.