Probeer het uit, Tillium, onze handige keukenmontagehulp

Probeer het uit, Tillium, onze handige keukenmontagehulp

Tillium, de unieke en handige keukenmontagehulp is compact, demontabel, makkelijk en simpel mee te nemen en past gemakkelijk in uw bedrijfsbus.

Het tillen van zware aanrechtbladen vergt veel energie, om nog niet te spreken over de lichamelijke belasting voor keukeninstallateurs en het gevaar dat aanrechtbladen uit de handen glijden en beschadigen. Deze handige montagehulp maakt voorgoed een eind aan de problemen en gevaren bij het plaatsen van aanrechtbladen.

Wat is het precies?

Tillium is een apparaat dat is ontwikkeld om keukeninstallateurs te ontlasten bij het monteren van zware keukendelen zoals aanrechtbladen of inbouwapparatuur. Hierdoor kan een zwaar aanrechtblad precies op de gewenste hoogte geïnstalleerd worden. Daarnaast is het uitermate geschikt voor het plaatsen van kasten, zware ovens of schouwen en kan het ook gebruikt worden als werktafel. Dankzij de brede inzetbaarheid is Tillium een groot succes in Europa. Het is duurzaam, praktisch en wordt in Nederland geproduceerd.

Tillium-E

U kent dit vast wel: uw klant heeft een mooi natuurstenen keukenaanrechtblad besteld, en aan u de taak om die vervolgens netjes en zonder beschadigingen aan blad of keuken te monteren. En dan begint het trekken en sjorren, tillen en kreunen om die plaat gecontroleerd op de juiste plek te krijgen. Een zware klus, met risico’s voor monteurs én keukeninrichting. Dat moet – en kan – veel handiger!

Hiervoor is de Tillium-E geïntroduceerd.
Dit is de nieuwste versie van de al bekende Tillium (die als multifunctioneel montage-apparaat voor diverse klussen bij de keukenmontage al wordt toegepast). De innovatieve Tillium-E is zeer comfortabel in het gebruik, op afstand elektrisch bedienbaar én scherp geprijsd door slimme technieken toe te passen.

Het apparaat is klein, mobiel, wendbaar en sterk met een tillast tot gegarandeerd 250 kg en is bij uitstek ontworpen voor graniet leveranciers. Door twee Tillium’s te koppelen kan dit verhoogd worden tot gegarandeerd 500 kg.
Wanneer twee Tilliums aan elkaar zijn gekoppeld d.m.v. 4 stevige buizen van 4 mm dik en een koppel snoer krijgen deze het commando om direct vanaf onderste stand synchroon naar boven te gaan d.m.v. de afstandsbediening op de juiste hoogte.

Tillium is door een aantal bedrijven uitvoerig getest en op aanvraag beschikbaar.

 

Klik hier voor meer informatie.